3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Veenendaal

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Veenendaal

WC ontstoppen Veenendaal? Vrijwel iedereen heeft het al wel eens gehad, een verstopte wc. Het is een klus waar veel mensen liever niet mee bezig zijn.

Het verhelpen van een verstopping in de wc is niet altijd eenvoudig. Ook is het natuurlijk erg vervelend dat een verstopping kan zorgen voor een nare lucht en drijvende uitwerpselen.

Wilt u uw verstopping zelf ontstoppen? Lees dan gauw verder op deze pagina. Wij hebben voor u een aantal methodes om de verstopping te verhelpen beschreven.

Wilt u uw verstopte wc liever laten ontstoppen door een ervaren loodgieter? Bel dan naar WC Ontstoppen Veenendaal op 0318 201 652 om uw klus te bespreken.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Om te bepalen op welke manier de verstopping het best verholpen kan worden is het van belang om te weten wat de oorzaak is en waar de wc verstopping zich bevindt.

Heeft u bijvoorbeeld te veel wc papier gebruikt? Of is er een wc-blokje of een ander object in het toilet gevallen? Dan is het vaak een zichtbare wc verstopping die het eenvoudigst op te lossen is door rubberen handschoenen aan te trekken en het object of overtollige wc papier eruit te halen. Eventueel kunt u de verstopping los maken met een plopper.

Wilt u liever dat een ervaren loodgieter u komt helpen? Neem dan gerust contact op met een medewerker van Riool Ontstoppen Veenendaal.

Zichtbare wc verstopping

Bij een zichtbare wc verstopping kunt u zien wat de oorzaak is van de verstopping. U ziet bijvoorbeeld dat een prop wc papier niet weg spoelt. De verstopping zit dan niet diep in het toilet en is meestal eenvoudig zelf te ontstoppen.

Vaak zit de verstopping dan in de kronkel van de afvoer. Dit is makkelijk zelf te verhelpen door rubberen handschoenen aan te trekken en de verstopping met de hand te verwijderen. Hierbij kunt u eventueel ook een plopper gebruiken om ervoor te zorgen dat de prop los komt. Het is aan te raden om de oorzaak van de verstopping niet terug te gooien in de wc. Gooi het in plaats daarvan in de daarvoor bestemde container.

Lukt het u niet om de verstopping zelf te verhelpen? Neem dan contact op met een ervaren loodgieter van Riool Ontstoppen Veenendaal op 0318 201 652.

Wc ontstoppen met plopper

De wc ontstoppen met een plopper is een welbekende methode om een verstopping te verhelpen. Hoe u dit het beste kunt doen leggen wij hieronder uit:

Maak de zuignap van de ontstopper flexibel door het rubber eventjes onder een warme kraan te houden. De plopper sluit hierdoor beter aan op de afvoer van de wc.

Zet de plopper in de toilet hals en probeer ervoor te zorgen dat de plopper de afvoer volledig afdekt. Duw de ontstopper zachtjes naar beneden en trek de plopper vervolgens naar u toe om zuigkracht te creëren.

Het is de bedoeling dat de verstopping terug de wc in wordt gezogen. Het draait dus om het terugtrekken van de ontstopper. Door te hard te duwen met de plopper wordt de verstopping juist vaster geduwd en kan de verstopping verergeren. 

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

U kunt ook proberen om uw wc verstopping te verhelpen met afwasmiddel. Dit kan zeer effectief zijn wanneer vet en etensresten door de wc gespoeld worden.

Daarnaast kan het natuurlijk ook helpen bij verstoppingen van wc papier, babydoekjes, maandverband of tampons. Hieronder leggen wij u uit hoe u dit het beste kunt doen.

Leg voordat u begint een of meerdere handdoeken op de vloer om opspattend of overlopend water op te vangen. Vervolgens kunt u een emmer vullen met warm water en afwasmiddel.

Het water moet niet kokend heet zijn om schade aan het porselein te voorkomen. Giet de emmer vervolgens vanaf ongeveer een meter hoogte boven de wc leeg om druk te creëren. Hopelijk komt de verstopping hierdoor los.

Verstopping niet verholpen? Onze ervaren loodgieters van WC Ontstoppen Veenendaal helpen u graag. U kunt ons bereiken op 0318 201 652.

Let op met een ontstoppingsveer

U kunt beter geen ontstoppingsveer gebruiken voor het ontstoppen van de wc. Wij raden dit af omdat de kans zeer aanwezig is dat de veer vast komt te zitten in uw toilet.

De stalen veer kan hierbij veel schade aanrichten aan het toilet en de binnenkant van uw afvoer. Indien u een hardnekkige verstopping heeft is het verstandig een loodgietersbedrijf in te schakelen.

De Ontstoppingsdienst Veenendaal kan verstoppingen eenvoudig voor u oplossen. Wij kunnen bijvoorbeeld met een hogedrukspuit uw afvoer en het riool weer helemaal schoon spuiten zodat alle aanslag verdwenen is. Dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van die vervelende verstoppingen.

Wc verstopping nog aanwezig?

Is uw wc verstopping nog steeds aanwezig? Dan is het een goed idee om de loodgieters van WC Verstopt Veenendaal in te schakelen.

Wij gaan doelgericht en zorgvuldig te werk. Onze ervaren ontstoppers kunnen met behulp van speciale apparatuur elke verstopping verhelpen! 

Heeft u onze hulp nodig bij een verstopping? Of wilt u uw afvoer en riool preventief onderhouden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie. Wij zijn te bereiken op 0318 201 652.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Veenendaal helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Veenendaal? Riool Ontstoppen Veenendaal staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Veenendaal.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Veenendaal? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Veenendaal!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Veenendaal

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Veenendaal?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Veenendaal via 0318 201 652. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0318 201 652

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Veenendaal?

De prijzen van Riool Ontstoppen Veenendaal zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Veenendaal komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Veenendaal?

Ontstoppingsdienst Veenendaal ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Veenendaal verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Veenendaal helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Veenendaal bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Veenendaal inschakelen? Neem gerust contact op via 0318 201 652.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Veenendaal en omstreken. Waar u ook woont in Veenendaal, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Noordoost, Zuidoost, Zuidwest, Noordwest of West. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0318 201 652 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Veenendaal zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Veenendaal op 0318 201 652.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Veenendaal? Neem gerust contact op via 0318 201 652.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Veenendaal op 0318 201 652.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Veenendaal was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

VMHC Spitsbergen

Riool Ontstoppen Veenendaal is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Filmhuis Veenendaal

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Veenendaal.

Esther

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Veenendaal is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button